ویزای استارتاپ کانادا | قوانین جدید و هزینه ویزای استارتاپ

ویزای استارتاپ کانادا

دسترسی به محتوا

مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا | باید بدانیم که سرمایه‌گذاری در یک کشور دیگر، در صورتی که سود‌دهی نداشته باشد، تلاشی صد در صد بیهوده است و قطعاً اشتباه بزرگی خواهد بود. ممکن است عده‌ای از کسانی که قصد سرمایه‌گذاری در کانادا یا هر کشور دیگری را دارند، اما از نحوه‌ی سرمایه‌گذاری سودآور در این کشورها اطلاعات دقیقی ندارند، تمایل داشته باشند در پمپ بنزین سرمایه‌گذاری کنند یا سوالاتی در خصوص نحوه سرمایه‌گذاری در بخش فرنچایزها داشته باشند. این عزیزان باید بدانند به طور کلی یکی از سرمایه‌گذاری‌های بسیار سودآور، سرمایه‌گذاری در فرنچایزها می‌باشد. مثلاً با سرمایه‌گذاری درست در فرنچایز ساب‌وی می‌توانید از سود خوبی بهره ببرید.

فارغ از سوددهی یک سرمایه‌گذاری در کشور خارجی، مبحث مهم و ویژه دیگری را هم باید مدنظر داشت و آن اخذ اقامت از طریق سرمایه‌گذاری است. به دلیل اطلاعات ناقص، افراد برای سرمایه‌گذاری در کشور خارجی روش‌هایی را انتخاب می‌کنند که مزایای اقامتی کمی را برایشان به ارمغان می‌آورد. به عنوان مثال در خودحمایتی سوئیس شما اجازه کار نخواهید داشت و فقط امکان سرمایه‌گذاری در امور کار آن هم به صورت Passive را خواهید داشت. در اینجا شما با ویزای استارتاپ کانادا آشنا می شوید که می توانید با کمک گروه مهاجرتی 369 دریافت کنید.

ویزای استارتاپ کانادا چیست؟

کسب و کار جدید یا یک شرکت نوپا را استارت آپ می‌نامند. ویزای استارت آپ کانادا یعنی درخواست‌کنندگان یک ایده خلاقانه یا یک طرح جدید داشته باشند تا برای مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ اقدام کنند.

برنامه استارتاپ کانادا یکی از انواع اقامت سرمایه‌گذاری در کانادا می‌باشد که نیاز به ارائه یک طرح نوآورانه و خلاقانه دارد. مثلاً اسنپ و آیس پک نمونه‌هایی از استارت آپ هستند. این کسب و کار و طرح نوآورانه باید خصوصیات زیر را داشته باشد:

  1. نوآورانه باشد.
  2. بتواند برای کانادایی‌ها شغل ایجاد کند.
  3. بتواند در بازار جهانی رقابت کند.

اگر طرحی که ارائه می‌دهید بتواند حمایت یکی از سازمان‌های تعیین شده را با خود همراه کند، امکان اخذ اقامت کانادا به وجود خواهد آمد. دولت کانادا این سازمان‌های تأییدکننده طرح تجاری را مشخص کرده است. اگر شما یک اختراع یا یک طرح نوآورانه دارید، می‌توانید در کشور کانادا به صورت استارت آپ اجرا کنید؛ البته اگر طرح و ایده ای ندارید نیز می توانید طرح تجاری که برای شما تهیه می شود را اجرا کنید.

برای دیدن نمونه طرح استارتاپ کانادا کلیک کنید.

امکان خرید بیزینس پلن و ایده یا به طور کلی خرید استارت آپ کانادا وجود دارد. شما می‌توانید نسبت به طرح‌های کارآفرینی سرمایه‌گذاری کمتری داشته باشید. حتی ممکن است بتوانید با حداقل 60 هزار دلار کانادا یک استارت آپ موفق راه‌اندازی کنید.

اقامت دائم کانادا با سرمایه گذاری استارتاپ

در سرمایه‌گذاری از طریق استارت آپ، از همان ابتدا اقامت دائم کانادا را دریافت کرده و پس از 3 سال می‌توانید تابعیت این کشور را دریافت کنید. تمامی اعضای خانواده شما نیز از همان ابتدا اقامت دائم می‌گیرند. تحصیل فرزندانتان نیز در کانادا رایگان است. فرزندان تا 21 سالگی می‌توانند به خانواده ملحق شوند.

سرمایه‌گذاری از طریق استارت آپ کانادا و ویزای آن، به دلیل مزایای مهمی که دارد، همواره مورد توجه کارآفرینان خارجی به ویژه کارآفرینانی که دارای ایده‌های نوآورانه هستند و در جستجوی حمایت‌های گسترده‌تر از طرح‌های خود می‌باشند، قرار دارد. نمودار زیر نشان می‌دهد که از سال 2015 حمایت از طرح‌های نوآورانه کارافرینان خارجی از سوی دولت کانادا چه مقدار افزایش یافته است.

سرمایه‌گذاری از طریق استارت آپ کانادا

شرایط ویزای استارت آپ کانادا

سرمایه‌گذاری از طریق استارت آپ کانادا و در پی آن اخذ ویزای استارت آپ کانادا یک برنامه جامع فدرال مثل اسکیل ورکر است. سه نکته را به خاطر بسپارید:

نکته اولی که لازم است بدانید این است که از طریق استارت آپ شما بجز کبک در هر کجای کانادا می‌توانید اقدام کنید. ایالت کبک برنامه خاص خود را دارد.

نکته دوم این است که شما باید در این روش حتماً یک ایده یا طرح داشته باشید که استارت آپ را محقق کند. در تعاریف بین‌المللی به استارت آپ New Business گفته می‌شود، اما الزاماً این تجارت جدید باید جدید و فراگیر باشد.

و در نهایت، نکته سوم این است که شما باید ایده خود را به سازمان‌های دولتی و منتخب کانادا ارائه بدهید و از طرف آنها حمایت دریافت کنید. در این روش سرمایه‌گذاری شما الزاماً باید نمره زبان انگلیسی CLB5 داشته باشید. CLB5 تقریباً معادل آیلتس 5 است و به سطح پایینی از آشنایی با زبان انگلیسی نیاز دارد. این روش به صورت شراکتی هم می‌تواند انجام شود. با یک شرکت مادر یا حامی که باید 50 درصد و تا 5 نفر که حداقل سهم هر یک از آنها 10 درصد باشد، می‌توان این تجارت را راه‌اندازی کرد.

در این روش سرمایه‌گذاری، جدید بودن تجارت و تأیید آن از سوی نهادهای مورد تأیید دولت کانادا مهمترین شرط برای اخذ اقامت کانادا می‌باشد.
پس شرط‌های مهم اخذ ویزای استارت آپ کانادا عبارتند از:

اول: یک استارت آپ مورد تایید راه‌اندازی کنید.

برای تأیید یک تجارت یا کسب و کار جدید:

  • درخواست‌کننده‌ی کارآفرین باید حداقل 10 درصد از سهام شرکت را داشته باشد.
  • امکان شراکت برای حداکثر پنج نفر وجود دارد.
  • بیش از 50 درصد از سهام باید به صورت مشترک متعلق به متقاضیان و سازمان صالح باشد.
  • پس از دریافت اقامت دائم کانادا، باید فعالانه در شرکت استارت آپ مدیریت کنید.

دوم: یک سازمان تایید شده، از استارت آپ شما پشتیبانی کند.

از طرف دولت کانادا سازمان‌هایی تأیید شده‌اند که می‌توانند در کسب و کارهای خلاقانه یا استارت آپ‌ها سرمایه‌گذاری کنند و از ایده‌های جدید پشتیبانی کنند. طرح تجاری جدید شما حتماً باید از سوی یکی از این سازمان‌ها حمایت شود تا استارت آپ شما تأیید شود. در کشور کانادا تمام مراحل تهیه طرح تجاری و همچنین جلب حمایت سازمان‌ها به وسیله شرکت‌های همکار مؤسسه MIE انجام می‌شود.

سوم: داشتن مهارت زبان انگلیسی یا فرانسوی

تمامی درخواست‌کنندگان ویزای استارت آپ کانادا باید بتواند مهارت خود را در زبان انگلیسی یا فرانسوی اثبات کنند. برای واجد شرایط بودن در این برنامه، مهارت زبان داوطلبان باید در سطح CLB 5 باشد.CLB 5 سطح پایینی از مهارت در زبان و تقریباً معادل آیلتس 5 است.

در پایان درخواست‌کنندگان مشتاق باید اثبات کنند که قادر به ساپورت هزینه‌های زندگی خود و اعضای خانواده هستند. اگر شما نیز مانند بسیاری دیگر از درخواست‌کنندگان ویزای استارت آپ کانادا، دوست دارید بدانید که آیا استارت آپ کانادا با گارانتی و تضمینی می‌باشد؟ باید بگوییم که در علم حقوق و مهاجرت هیچگونه تضمین 100 درصدی وجود ندارد.

مقایسه ویزای استارت آپ و کارآفرینی کانادا

روش استارت آپ کانادا، یک روش جدید و نوپا برای مهاجرت به کشور کانادا می‌باشد. برخلاف روش‌های کارآفرینی متعددی که برای مهاجرت به کانادا وجود دارد، استارت آپ کانادا شرایط ساده‌تر و سرمایه کمتری را نیاز دارد؛ تفاوت عمده مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ و کارآفرینی، ایده نوآورانه‌ای است که درخواست‌کننده با آن اقدام می‌کند.

تفاوت ایده ها در ویزای استارت آپ و سرمایه گذاری

در مهاجرت از طریق استارت آپ ایده ارائه شده باید حتماً خلاقانه و جدید باشد و تاکنون در کانادا اجرا نشده باشد، ولی در سرمایه‌گذاری از طریق کارآفرینی می‌توان از ایده‌هایی که قبلاً اجرایی شده‌اند نیز استفاده کرد. می‌توان نتیجه گرفت که اجرای یک ایده که قبلاً سودآوری آن تست شده، بسیار عالی است و درصد احتمال شکست بسیار پایین می‌آید.

با استارآپ شما شرایط بهتری نسبت به سرمایه گذاری دارید

یکی از مزایایی که دریافت اقامت استارت آپ دارد، این است که شما اجازه انجام هر کار قانونی را خواهید داشت از جمله، کار، سرمایه‌گذاری و… به همین دلیل افراد بیشتری تمایل به دریافت این ویزا دارند. در سرمایه‌گذاری از طریق کارآفرینی شما معمولاً در ابتدا اقامت موقت 2 ساله می‌گیرید و در پایان سال دوم اگر سرمایه‌گذاری موفقی داشته باشید و حداقل یک کانادایی یا مقیم دائم کانادا را استخدام کرده باشید، می‌توانید فرآیند اخذ اقامت دائم کانادا را آغاز کنید.

در روش استارت آپ، از ابتدا به شما اقامت دائم کانادا اعطا می‌شود و پس از 3 سال می‌توانید تابعیت کانادا را به دست آورید. همچنین دولت کانادا حمایت زیادی از استارت آپ‌ها می‌کند و امکانات مختلفی از جمله حمایت‌های مالی، کارگاه، آزمایشگاه و دفتر کار در اختیار اجراکنندگان استارت آپ قرار می‌گیرد.

 

مشکلات استارت آپ کانادا

یکی از برترین مسیرهای مهاجرت به کانادا که در کمترین زمان ممکن به اقامت دائم کانادا ختم می‌شود، اقدام از طریق استارت آپ کانادا می‌باشد. از جمله مسائل و مشکلات بعد از راه‌اندازی استارت آپ این موارد است:

انسان‌ها پایه و اساس استارت آپ‌ها را می‌سازند. پس برای اینکه بتوانید یک استارت آپ دقیق و باکیفیت را پایه‌گذاری کنید و موفق شوید، باید تیمی حرفه‌ای داشته باشید. بدیهی است جمع‌آوری چنین تیمی و درپی آن نگهداشتن و سازماندهی آنها کار بسیار دشواری است.

از دیگر مشکلات استارت آپ کانادا، تداوم افزایش مشتری و سودآوری استارت آپ می‌باشد. برای این منظور می‌توان به گسترش کار و جذب مشتری در بازارهای بین‌المللی یا گسترش کار و افزایش امکانات و محصولات توجه کرد که هر دو راهکار، کارساز و راهگشا هستند، اما نیاز به برنامه‌ریزی دقیق و بودجه دارند.

استارت آپ کانادا مشکلات دیگری نیز پیش از اقدام متقاضی دارد. ازجمله:

دلایل ریجکت شدن ویزای استارت آپ کانادا

از روش‌ها و برنامه‌های بسیار عالی‌ای که در کشور کانادا وجود دارد و می‌توان با آن اقامت دائم کانادا را به همراه خانواده کسب کرد، اقامت استارت آپ کانادا می‌باشد. برای این نوع اقامت درخواست‌کننده باید ایده و طرحی خلاقانه ارائه و اجرا کند که این مورد ممکن است یکی از سختی‌ها و مشکلات استارت آپ کانادا باشد.

درخواست‌کنندگان اخذ ویزای استارت آپ کانادا باید مواردی را رعایت نمایند. در صورت رعایت نکردن این موارد ممکن است درخواست استارت آپ کانادا ریجکت شد و متقاضی از رسیدن به خواسته‌اش بازبماند. پرونده استارت آپ کانادا که از نوع اقامت دائم کانادا هست، در دو وجه بررسی می‌شود:

  • بررسی مسائل شخصی درخواست‌کننده
  • بررسی پروژه استارت آپ، طرح مطرح شده برای استارت آپ و تیم اجرایی این طرح 

در زیر به دلایل ریجکت پرونده استارت آپ در هر دو وجه می‌پردازیم.

ابعاد زندگی شخصی

  • اگر سوء پیشینه داشته باشید.
  • اگر شما یا خانواده شما مشکلات پزشکی داشته باشند که برای کشور کانادا هزینه زیادی را به همراه داشته باشد.
  • اگر در گذشته به هر دلیل درخواست ویزای شما برای کشورهای دیگر ریجکت شده باشد.
  • ارائه مدارک نادرست و دروغین

ابعاد ایده و طرح استارتاپ تجاری

سوابق تحصیلی و کاری شما و گروهتان باید به روشنی نشان دهد که می‌توانید از عهده انجام پروژه بربیایید.

باید نشان دهید که حضور شما برای انجام پروژه الزامی است و در صورتی که شما در تیم انجام پروژه شرکت نداشته باشید، انجام پروژه با مشکلاتی همراه خواهد بود.

بعد از مشکلات استارت آپ کانادا می‌توان به رد شدن درخواست اعضای گروه در صورت رد شدن درخواست یکی از اعضای اصلی گروه اشاره کرد. اگر درخواست اقامت دائم یکی از اعضای اصلی گروه برای اقامت دائم رد شود، درخواست کل گروه نیز رد خواهد شد ولی در صورتی که درخواست اقامت دائم شخصی که نفر اصلی نیست رد شود، این امر تأثیر منفی در درخواست بقیه اعضای گروه ندارد.

نمونه طرح استارتاپ کانادا

یکی از برترین مسیرهای اخذ اقامت کانادا، اقدام از طریق استارت آپ می‌باشد. کانادا به دلیل داشتن آزادی اقتصادی و کمک‌های زیاد دولت این کشور برای هزینه‌های استارت آپ، برای ایده‌پردازها و نوآوران بسیار ایده‌آل است. درخواست‌کننده می‌تواند با استفاده از این روش، در پروسه کوتاهی اقامت دائم کانادا را اخذ نماید.

برای سرمایه‌گذاری و اقدام از طریق استارت آپ کانادا باید بیزینس پلن ارائه دهید و این بیزینس پلن به تأیید دولت کانادا برسد. طرح‌های استارت آپ کانادا باید ویژگی‌هایی از جمله خلاقانه بودن، جدید و نو بودن، ایجاد اشتغال، قابلیت رقابت در مقیاس‌های جهانی و رشد و سوددهی در مدت معقول را داشته باشد. از شهرهایی که نمونه طرح استارت آپ کانادا در آنها موفق عمل نموده است، می‌توان به واترلو، ونکوور، تورنتو، اتاوا و مونترال، اشاره نمود.

در اینجا نمونه‌هایی از طرح‌های استارت آپ کانادا که بسیار موفق شده‌اند را برای نمونه می‌آوریم:

• LOOPIO

این شرکت تازه تأسیس که در سال 2014 در کانادا راه‌اندازی شد، ایده استارت آپی است که هم اکنون در رتبه 79 ام برترین شرکت‌های جهان را به خود اختصاص داده است. شرکت Loopio برای کمک به درخواست‌های پرسش‌های امنیتی، پروپوزال و… طراحی شده است.

• OPENCARE

این ایده استارت آپی در سال 2012 در کانادا مطرح شد. روال کار بدین صورت است که اطلاعات لازم را از درخواست‌کنندگان دریافت می‌کند و نزدیک‌ترین دندانپزشکی که مطابق با خواسته‌های آنها باشد را معرفی می‌کند.

• RITUAL

یکی از نمونه طرح استارت آپ کانادا Ritual است که در سال 2014 مطرح و اجرایی شد و یکی از معروف‌ترین و شناخته‌شده‌ترین ایده است. این ایده که در ایران نیز اجرایی شده است بدین صورت است که درخواست‌کنندگان به راحتی می‌توانند غذای مورد نظر خود را از رستوران مربوطه سفارش دهند.

مراحل و مدارک ویزای استارت آپ کانادا

برای اخذ ویزای استارت آپ کانادایی باید:

1ـ طرح شما باید از سوی یک سازمان کانادایی که به استارت آپ مرتبط هست، تأیید شده و بابت این طرح حداقل 200 هزار دلار کانادا طرح شما را پشتیبانی نماید.

2ـ باید اثبات کنید که مهارت لازم را برای خواندن و نوشتن و بویژه صحبت کردن و فهمیدن زبان انگلیسی یا فرانسه دارید و در آزمون زبان اداره مهاجرت کانادا حداقل نمره 5 (CLB5) را کسب کنید

3ـ برای ویزای استارت آپ کانادا هر درخواست‌کننده و سازمان صالح برای تأیید کار و طرح او باید حداقل 10 درصد حق رأی در تصمیم‌گیری‌های مربوط به این کسب و کار را داشته باشند.

4ـ شما باید به دولت کانادا اثبات کنید که برای کسب و کاری که قصد راه‌اندازی آن را دارید و می‌خواهید خانواده خود را نیز به همراه بیاورید، تمکن لازم مالی برای پشتیبانی از هزینه‌های خود و خانواده خود را دارید.

جلب حمایت از سازمان های مشخص شده کانادا

شما برای درخواست برنامه ویزای استارت آپ، ایده یا سرمایه‌گذاری تجاری باید از حمایت یک یا چند سازمان مشخص شده در فهرست زیر برخوردار شوید:

  • صندوق‌های سرمایه‌گذاری
  • گروه‌های سرمایه‌گذار حامی 
  • واحدهای آزمایشی تجاری

سازمان‌های تعیین شده از سوی دولت کانادا، گروه‌های تجاری‌ای هستند که برای سرمایه‌گذاری یا حمایت از استارت آپ‌های احتمالی از طریق برنامه ویزای استارت آپ تأیید شده‌اند. هر سازمان فرآیند دریافت خاص خود را برای پیشنهادات و معیارهای مورد استفاده در ارزیابی آنها دارد. به عنوان مثال، ممکن است از شما خواسته شود تا مفهوم مشاغل خود را بصورت حضوری ارائه دهید یا یک برنامه کاری دقیق ارائه دهید.

اگر یک سازمان صالح تصمیم بگیرد ایده کسب و کار شما را مرور کند، پتانسیل پیشنهاد شما و درصد موفقیت طرح شما را ارزیابی می‌کند. اگر سازمانی تصمیم بگیرد كه از ایده كسب و كار شما پشتیبانی كند، نامه پشتیبانی به شما می‌دهد.

تمامی مراحل طراحی بیزینس پلن و جلب حمایت سازمان‌ها توسط مؤسسه MIE انجام می‌شود.

برخی از مدارک مهم برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا نیز عبارتند از:

  • کپی گذرنامه
  • مدرک زبان
  • گواهی حمایت سازمان تعیین شده (Support Letter)
  • نسخه اصلی یا گواهی شناسنامه (در صورت وجود)
  • نسخه اصلی یا گواهی ازدواج (در صورت وجود)
  • کپی معتبر از کارت شناسایی
  • مدارک آدرس محل زندگی در کانادا
  • نامه تمکن مالی 
  • گواهی پزشکی

برای اطلاع دقیق از مدارک موردنیاز برای این روش می‌توانید به وبسایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه بفرمایید.

وبسایت اداره مهاجرت کانادا در خصوص ویزای استارت آپ کانادا

قوانین جدید استارتاپ کانادا

برنامه ویزای استارتاپ کانادا به کارآفرینان خارجی اجازه می‌دهد تا با راه‌اندازی کسب‌وکار نوآورانه خود، به کانادا مهاجرت کرده و اقامت دائم این کشور را دریافت کنند. دولت کانادا متناسب با نیازهای خود، قوانین استارتاپ را به روزسانی می کند. قوانین جدید ویزای استارتاپ کانادا در سال‌های اخیر تغییراتی داشته است که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

مهم‌ترین تغییرات و قوانین جدید ویزای استارتاپ کانادا:

  • محدودیت در تعداد پذیرش: اداره مهاجرت کانادا تعداد پذیرش در این برنامه را محدود کرده است تا تمرکز بیشتری بر روی استارتاپ‌های باکیفیت و نوآورانه داشته باشد.
  • محدودیت صدور نامه حمایتی: هر سازمان تعیین‌شده (انکوباتورها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر و گروه‌های سرمایه‌گذار فرشته) مجاز است حداکثر ۱۰ نامه حمایتی در سال صادر کند. این محدودیت با هدف افزایش کیفیت استارتاپ‌های ورودی به کانادا و تمرکز انکوباتورها بر پروژه‌های با پتانسیل بالا اعمال شده است.
  • اعطای مجوز کار باز (Open Work Permit): به متقاضیان اصلی ویزای استارتاپ، مجوز کار باز ۳ ساله اعطا می‌شود. این مجوز به آن‌ها اجازه می‌دهد تا زمان بررسی پرونده اقامت دائم خود، در هر شغلی و برای هر کارفرمایی در کانادا کار کنند.
  • تمرکز بر نوآوری: تمرکز اصلی این برنامه بر روی ایده‌های نوآورانه و دارای پتانسیل رشد بالا است. بنابراین، ارائه یک طرح کسب‌وکار قوی و نوآورانه از اهمیت بالایی برخوردار است.

شرایط اصلی برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا:

  • داشتن یک ایده کسب‌وکار نوآورانه: ایده باید جدید و دارای پتانسیل رشد در بازار کانادا باشد.
  • دریافت نامه حمایتی از یک سازمان تعیین‌شده: متقاضی باید از یکی از سازمان‌های تعیین‌شده توسط اداره مهاجرت کانادا نامه حمایت دریافت کند. این سازمان‌ها پس از بررسی طرح کسب‌وکار، در صورت تایید، نامه حمایت را صادر می‌کنند.
  • داشتن مهارت زبان: متقاضی باید حداقل سطح زبان CLB 5 در آزمون آیلتس جنرال یا NCLC 5 در آزمون زبان فرانسه را داشته باشد.
  • داشتن تمکن مالی: متقاضی باید ثابت کند که تمکن مالی کافی برای تأمین هزینه‌های زندگی خود و خانواده‌اش در کانادا را دارد.
  • داشتن حداقل یک سال تحصیلات دانشگاهی: متقاضی باید حداقل یک سال تحصیلات دانشگاهی داشته باشد.

قوانین جدید استارتاپ کانادا سال 2024

برنامه ویزای استارتاپ کانادا در سال ۲۰۲۴ با تغییراتی همراه بوده است که هدف آن بهبود این برنامه و جذب استارتاپ‌های باکیفیت‌تر و نوآورانه‌تر به کانادا است. در اینجا به مهم‌ترین این تغییرات و قوانین جدید اشاره می‌کنم:

تغییرات کلیدی قوانین استارتاپ کانادا در سال ۲۰۲۴

در سال 2024 قوانین جدید ویزای استارتاپ کانادا با محوریت بر موضوعات زیر تغییراتی داشته است. منبع این اطلاعات از وب سایت مهاجرت کاناداست.

تمرکز بر کیفیت و پتانسیل:

اداره مهاجرت کانادا تمرکز بیشتری بر روی کیفیت و پتانسیل رشد استارتاپ‌ها دارد. به همین دلیل، انتظار می‌رود که طرح‌های کسب‌وکار ارائه شده، نوآورانه‌تر، دارای پتانسیل رشد بالا و با قابلیت ایجاد شغل در کانادا باشند.

محدودیت صدور نامه حمایتی:

سازمان‌های تعیین‌شده (انکوباتورها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر و گروه‌های سرمایه‌گذار فرشته) با محدودیت در صدور نامه‌های حمایتی مواجه شده‌اند. این بدان معناست که این سازمان‌ها باید با دقت بیشتری استارتاپ‌ها را بررسی و انتخاب کنند و تنها به استارتاپ‌هایی که پتانسیل بالایی دارند، نامه حمایتی ارائه دهند.

اعطای مجوز کار باز (Open Work Permit):

یکی از مهم‌ترین تغییرات، اعطای مجوز کار باز ۳ ساله به متقاضیان اصلی ویزای استارتاپ است. این مجوز به آن‌ها اجازه می‌دهد تا در طول بررسی پرونده اقامت دائم خود، در هر شغلی و برای هر کارفرمایی در کانادا کار کنند. این امر به متقاضیان کمک می‌کند تا سریع‌تر در بازار کار کانادا ادغام شوند و از نظر مالی نیز مستقل باشند. این تغییر از تاریخ ۳ اکتبر ۲۰۲۴ اجرایی شده است.

سخت‌گیری بیشتر در بررسی طرح‌های کسب‌وکار:

با توجه به افزایش تقاضا برای این برنامه، انتظار می‌رود که بررسی طرح‌های کسب‌وکار با دقت و سخت‌گیری بیشتری انجام شود. بنابراین، ارائه یک طرح کسب‌وکار جامع، دقیق، نوآورانه و با پتانسیل رشد بالا، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

شرایط اصلی برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا در سال ۲۰۲۴

  • داشتن یک ایده کسب‌وکار نوآورانه: ایده باید جدید و دارای پتانسیل رشد در بازار کانادا باشد.
  • دریافت نامه حمایتی از یک سازمان تعیین‌شده: متقاضی باید از یکی از سازمان‌های تعیین‌شده توسط اداره مهاجرت کانادا نامه حمایت دریافت کند. این سازمان‌ها پس از بررسی طرح کسب‌وکار، در صورت تایید، نامه حمایت را صادر می‌کنند.
  • داشتن مهارت زبان: متقاضی باید حداقل سطح زبان CLB 5 در آزمون آیلتس جنرال یا NCLC 5 در آزمون زبان فرانسه را داشته باشد.
  • داشتن تمکن مالی: متقاضی باید ثابت کند که تمکن مالی کافی برای تأمین هزینه‌های زندگی خود و خانواده‌اش در کانادا را دارد.
  • داشتن حداقل یک سال تحصیلات دانشگاهی: متقاضی باید حداقل یک سال تحصیلات دانشگاهی داشته باشد.

مزایای ویزای استارت آپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا، یک برنامه مهاجرتی جذاب برای کارآفرینان و صاحبان ایده‌های نوآورانه است که قصد مهاجرت به کانادا و راه‌اندازی کسب‌ و کار خود را در این کشور دارند. مزایای ویزای استارتاپ کانادا به شرح زیر می باشد که توضیح داده می شود.

۱. ویزای استارتاپ کانادا، مسیری مستقیم برای اقامت دائم کانادا:

  • یکی از بزرگ‌ترین مزایای ویزای استارت آپ کانادا، امکان دریافت مستقیم اقامت دائم کانادا (Permanent Residency) برای متقاضی و اعضای خانواده‌اش (همسر و فرزندان وابسته) است.
  • این بدان معناست که شما پس از طی مراحل قانونی و موفقیت در برنامه، بدون نیاز به طی مراحل دیگر مانند دریافت ویزای کار موقت، مستقیماً مقیم دائم کانادا خواهید شد.

۲. عدم نیاز به سطح بالای زبان در ویزای استارتاپ:

  • در مقایسه با سایر برنامه‌های مهاجرتی کانادا مانند برنامه‌های نیروی متخصص (Skilled Worker)، ویزای استارتاپ نیازمند سطح زبان بالایی نیست.
  • حداقل سطح زبان مورد نیاز CLB 5 در آزمون آیلتس جنرال یا NCLC 5 در آزمون زبان فرانسه است که در مقایسه با سایر برنامه‌ها، سطح پایین‌تری محسوب می‌شود.

۳. امکان همراهی خانواده:

  • همسر و فرزندان وابسته متقاضی اصلی می‌توانند به همراه او به کانادا مهاجرت کنند و از مزایای اقامت دائم بهره‌مند شوند.
  • همسر متقاضی می‌تواند مجوز کار باز (Open Work Permit) دریافت کند و در هر شغلی در کانادا مشغول به کار شود. فرزندان نیز می‌توانند به صورت رایگان در مدارس دولتی کانادا تحصیل کنند.

۴. نداشتن محدودیت سنی:

  • برخلاف برخی از برنامه‌های مهاجرتی، ویزای استارتاپ کانادا محدودیت سنی ندارد.
  • این بدان معناست که کارآفرینان در هر سنی می‌توانند برای این برنامه اقدام کنند، به شرطی که شرایط دیگر را داشته باشند.

۵. نیازی به سابقه کار یا تحصیل در کانادا وجود ندارد:

  • برای اقدام از طریق ویزای استارتاپ، نیازی به داشتن سابقه کار یا تحصیل قبلی در کانادا نیست.
  • تمرکز اصلی این برنامه بر روی ایده نوآورانه و پتانسیل رشد کسب‌وکار است.

۶. امکان دریافت مجوز کار باز (Open Work Permit) در طول پروسه بررسی:

  • یکی از تغییرات مهم در قوانین جدید ویزای استارتاپ کانادا در سال‌های اخیر، امکان دریافت مجوز کار باز ۳ ساله برای متقاضیان اصلی در طول پروسه بررسی پرونده اقامت دائم است.
  • این مجوز به متقاضیان اجازه می‌دهد تا در طول این مدت در هر شغلی و برای هر کارفرمایی در کانادا کار کنند و از نظر مالی مستقل باشند.

۷. عدم سلب اقامت دائم در صورت شکست کسب‌وکار:

  • حتی اگر کسب‌وکار شما پس از ورود به کانادا با شکست مواجه شود، اقامت دائم شما لغو نخواهد شد.
  • این امر به کارآفرینان اطمینان خاطر می‌دهد که می‌توانند بدون نگرانی از از دست دادن اقامت خود، به فعالیت‌های کارآفرینی خود ادامه دهند.

۸. امکان همکاری چند نفر در یک استارتاپ:

  • تا ۵ نفر می‌توانند به عنوان بنیانگذار در یک استارتاپ برای این برنامه اقدام کنند و در صورت تأیید، همگی اقامت دائم کانادا را دریافت خواهند کرد.

۹. تمرکز بر نوآوری و پتانسیل رشد:

  • برنامه ویزای استارتاپ بر روی ایده‌های نوآورانه و دارای پتانسیل رشد بالا تمرکز دارد.
  • این امر فرصتی عالی برای کارآفرینانی است که ایده‌های خلاقانه و با پتانسیل ایجاد شغل و رشد اقتصادی دارند.

۱۰. امکان استفاده از خدمات سازمان‌های تعیین‌شده:

  • سازمان‌های تعیین‌شده توسط اداره مهاجرت کانادا (انکوباتورها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر و گروه‌های سرمایه‌گذار فرشته) می‌توانند به استارتاپ‌ها در زمینه‌های مختلف مانند ارائه مشاوره، فضای کار و دسترسی به منابع مالی کمک کنند.

به طور خلاصه، مزایای ویزای استارتاپ کانادا عبارتند از:

  • مسیر مستقیم به اقامت دائم
  • نیاز به سطح زبان متوسط
  • امکان همراهی خانواده
  • عدم محدودیت سنی
  • عدم نیاز به سابقه کار یا تحصیل در کانادا
  • امکان دریافت مجوز کار باز
  • عدم سلب اقامت در صورت شکست کسب‌وکار
  • امکان همکاری چند نفر در یک استارتاپ
  • تمرکز بر نوآوری و پتانسیل رشد
  • امکان استفاده از خدمات سازمان‌های تعیین‌شده

با توجه به این مزایا، ویزای استارتاپ کانادا می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای کارآفرینانی باشد که به دنبال مهاجرت به کانادا و راه‌اندازی کسب‌وکار خود در این کشور هستند.

معایب ویزای استارتاپ کانادا

در کنار مزایای فراوان ویزای استارتاپ کانادا، معایبی نیز وجود دارد که لازم است قبل از اقدام به آن‌ها توجه کنید. در اینجا به برخی از مهم‌ترین معایب این برنامه اشاره می‌کنم:

۱. نیاز به ایده بسیار نوآورانه و قابل توسعه برای استارتاپ کانادا:

  • یکی از اصلی‌ترین چالش‌ها، ارائه یک طرح کسب‌وکار بسیار نوآورانه و با پتانسیل رشد بالا در سطح جهانی است. این امر نیازمند تحقیقات بازار دقیق، بررسی رقبا و ارائه یک استراتژی قوی برای توسعه کسب‌وکار است.
  • ایده شما باید به گونه‌ای باشد که بتواند در بازار کانادا و حتی بازارهای جهانی رقابت کند و ایجاد شغل و رشد اقتصادی را به همراه داشته باشد.

۲. طولانی بودن پروسه بررسی پرونده استارت آپ کانادا:

  • روند بررسی پرونده‌های ویزای استارتاپ کانادا ممکن است بسیار طولانی باشد و گاهی تا چند سال به طول انجامد. این موضوع می‌تواند برای متقاضیانی که به دنبال مهاجرت سریع هستند، چالش‌برانگیز باشد.
  • این تاخیر می‌تواند ناشی از حجم بالای درخواست‌ها، پیچیدگی بررسی طرح‌های کسب‌وکار و مراحل مختلف اداری باشد.

۳. نیاز به دریافت نامه حمایتی از سازمان‌های تعیین‌شده در کانادا:

  • دریافت نامه حمایتی از یکی از سازمان‌های تعیین‌شده توسط اداره مهاجرت کانادا (انکوباتورها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر و گروه‌های سرمایه‌گذار فرشته) الزامی است.
  • این سازمان‌ها معیارهای سخت‌گیرانه‌ای برای اعطای نامه حمایتی دارند و رقابت برای دریافت این نامه بسیار بالاست.
  • عدم موفقیت در دریافت نامه حمایتی به منزله رد شدن درخواست ویزا خواهد بود.

۴. نیاز به ارائه مدرک زبان:

  • متقاضیان باید حداقل سطح زبان CLB 5 در آزمون آیلتس جنرال یا NCLC 5 در آزمون زبان فرانسه را داشته باشند.
  • اگرچه این سطح زبان در مقایسه با سایر برنامه‌های مهاجرتی بالا نیست، اما همچنان نیازمند آمادگی و صرف وقت و هزینه برای شرکت در آزمون زبان است.

۵. عدم قطعیت در موفقیت:

  • حتی با داشتن یک ایده نوآورانه و دریافت نامه حمایتی، هیچ تضمینی برای موفقیت در دریافت ویزا وجود ندارد.
  • تصمیم نهایی در مورد صدور ویزا بر عهده اداره مهاجرت کانادا است و عوامل مختلفی در این تصمیم دخیل هستند.

۶. هزینه‌های مرتبط:

  • علاوه بر هزینه‌های مربوط به درخواست ویزا، هزینه‌های دیگری نیز مانند هزینه‌های مربوط به سفر، اقامت اولیه در کانادا، هزینه‌های راه‌اندازی کسب‌وکار و هزینه‌های زندگی در کانادا وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند.

۷. محدودیت در حوزه‌های فعالیت استارتاپی کانادا:

  • در حالی که ویزاهای استارتاپ برخی کشورهای دیگر مانند فرانسه، برای هر نوع کسب‌وکار نوآورانه باز هستند، ویزای استارتاپ کانادا بیشتر بر روی حوزه‌های تکنولوژیکی و نوآورانه متمرکز است.

۸. نیاز به حضور مداوم در کانادا:

  • برای حفظ وضعیت اقامت دائم خود، شما باید به طور مداوم در کانادا حضور داشته باشید و در فعالیت‌های کسب‌وکار خود مشارکت کنید.

۹. چالش‌های ادغام در جامعه و بازار کار کانادا:

  • ادغام در جامعه و بازار کار کانادا می‌تواند برای مهاجران چالش‌برانگیز باشد. آشنایی با فرهنگ، قوانین و مقررات کسب‌وکار در کانادا نیازمند زمان و تلاش است.
نکات مهم:
  • قبل از اقدام برای ویزای استارتاپ کانادا، به دقت مزایا و معایب آن را بررسی کنید و با آمادگی کامل اقدام نمایید.
  • از یک وکیل مهاجرت یا مشاور متخصص در این زمینه کمک بگیرید تا از آخرین قوانین و الزامات برنامه مطلع شوید و بهترین تصمیم را بگیرید.
  • ارائه یک طرح کسب‌وکار قوی و نوآورانه، کلید موفقیت در این برنامه است.

با در نظر گرفتن این معایب و آمادگی برای مقابله با چالش‌ها، می‌توانید با اطمینان بیشتری برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا اقدام کنید.

حداقل سرمایه لازم برای ویزای استارت آپ کانادا

استارت آپ ویزای کانادا، یکی از برترین برنامه‌های مهاجرت به کاناداست و افرادی که شرایط لازم را داشته باشند، می‌توانند اقامت دائم کانادا را اخذ نمایند. هزینه ویزای استارت آپ کانادا از مهمترین مسائلی است که درخواست‌کننده در صورت داشتن ایده یا طرح تجاری جدید و داشتن شرایط لازم برای دریافت اقامت دائم کانادا از طریق طرح استارت آپ باید به آن توجه کند.

در تعریفی که برای استارت آپ ویزای کانادا ارائه شده، هیچ مبلغ و سرمایه‌ای برای استارت آپ از سمت دولت کانادا در نظر گرفته نشده است تا آن را حداقل هزینه مهاجرت استارت آپ کانادا را در نظر بگیرید.

هزینه ویزای استارت آپ کانادا (برآورد تقریبی)

 در برنامه استارت آپ کانادا متناسب با موارد زیر، میزان هزینه استارت آپ کانادا تخمین زده و مشخص می‌گردد:

ـ اینکه شما قصد دارید چه طرح و ایده‌ای را اجرا کنید
ـ سایز اجرایی این پروژه و نیروهایی که قرار است بر روی آن کار کنند
ـ چه کارهایی قرار است برای اجرای طرح انجام شود

تمام این هزینه‌ها را می‌توان در پروسه‌ای که طرح تجاری و بیزینس پلن آماده می‌شود، ارائه داد. بدین ترتیب شما مبلغ مشخصی را به عنوان حداقل نمی‌توانید برای شروع طرح تجاری در کانادا در نظر بگیرید. یکی از مهمترین مسائلی مدنظر شما، تناسب میزان مبلغ تمکن مالی برای اخذ اقامت دائم کانادا از طریق استارت آپ و حداقل مبلغ تخمین زده شده در بیزینس پلم می‌باشد.

در صورتی که میزان تمکن مالی‌ای که ارائه ‌می‌دهید از مبلغ لازم برای اجرایی کردن طرح تجاری شما کمتر باشد، تأثیر بسیار منفی در پرونده شما خواهد داشت چون نشان می‌دهد شما هزینه کافی برای اجرایی کردن طرح پیشنهادی را ندارید.

به طور کلی حداقل هزینه لازم برای ویزای استارت آپ کانادا 60 الی 70 هزار دلار کانادا می‌باشد.

همچنین ممکن است هزینه‌هایی نیز برای سازمان‌هایی که می‌خواهند به شما نامه ساپورت بدهند، پرداخت کنید. این میزان هزینه بر اساس اینکه قصد دارید از چه سازمانی ساپورت دریافت کنید، تعریف می‌شود. توجه داشته باشید که هر کدام از این سازمان‌ها خدمات خاص و متفاوتی را ارائه می‌دهند که ممکن است در قبال آن خدمات، هزینه متفاوتی را درخواست کنند.

هزینه ویزای استارت آپ کانادا

گروه مهاجرتی 369

هزینه زندگی در کانادا

هنگام مهاجرت به کانادا یکی از مهمترین مسائلی که باید به آن دقت داشته باشید، هزینه‌های زندگی در این کشور می‌باشد. هنگام ارائه مدارک تمکن مالی نیز باید مبلغی را برای هزینه‌های زندگی برای مدت یک سال در نظر بگیرید که میزان این مبلغ بر اساس تعداد اعضای خانواده متغیر است. به طور متوسط حداقل هزینه زندگی در کانادا و تمکن مالی برای یک خانواده 4 نفره بدون در نظر گرفتن هزینه اجاره منزل 2،812.12 یورو می‌باشد که این میزان هزینه برای یک شخص مجرد به 784.52 یورو می‌ رسد. توجه نمایید که هزینه زندگی در کانادا به طور متوسط 7.34 درصد کمتر از هلند و میزان اجاره بها در کانادا به طور متوسط 6.72 درصد کمتر از هلند است. البته به دلیل اینکه کشور کانادا بسیار وسیع است، هزینه زندگی در هر ایالت متفاوت می‌باشد. میزان هزینه زندگی برای یک خانواده 4 نفره در شهر ونکوور که یکی از شهرهای مهم بریتیش کلمبیاست، 3،006.56 یورو می‌باشد. این هزینه بدون در نظر گرفتن هزینه‌های اجاره منزل می‌باشد. یک شخص مجرد برای زندگی در این شهر باید 818.77 یورو هزینه نماید. هزینه زندگی در سنت جونز که مهمترین شهر ایالت نیوفاندلند و لابرادور می‌باشد برای یک خانواده 4 نفره بدون در نظر گرفتن اجاره منزل 3،090.99 یورو می‌باشد که این میزان هزینه برای یک شخص مجرد به 878.29 یورو می‌رسد.

مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا

پس از اتمام مراحل درخواست ویزای استارت آپ کانادا و ارسال آن به صورت کامل و پردازش شده، تأیید می‌شود یا اگر ناقص باشد، بدون پردازش به شما ارسال می‌شود. در صورتی که پرونده و طرح شما مورد پذیرش کانادا قرار بگیرد، اداره مهاجرت به شما اطلاع خواهد داد.
براساس ایده‌ی درخواست‌کننده و نیاز دولت کانادا به آن ایده، مدت زمان گرفتن ویزای استارت آپ کانادا متفاوت است و این زمان ارتباط مستقیمی با ارائه ایده بهتر و نیازمندی دولت کانادا به آن ایده دارد. در نتیجه ویزای استارت آپ کانادا درخواست‌کننده سریعتر صادر خواهد شد. مدت زمان گرفتن ویزای استارت آپ کانادا معمولاً بین یک تا 2 سال طول می‌کشد پس این مسیر طولانی می‌باشد.

گروه مهاجرتی 369
گروه مهاجرتی 369

وکیل ویزای استارتاپ کانادا

همانطور که تا این بخش از مقاله مطالعه کردید، حتماً به این نتیجه رسیدید که استارت آپ یکی از بهترین طرح‌های اخذ اقامت دائم و پاسپورت کاناداست. برای اخذ این نوع ویزا نیاز است تا از شرایط دریافت به خوبی اطلاع داشته باشید.
داشتن وکیل ویزای استارت آپ کانادا برای موفقیت در امور و اطلاع از دقیق‌ترین جزئیات، کمک شایانی به شما خواهد کرد.

استانداردهای سرمایه گذاری در کانادا

سنجش استانداردهای سرمایه‌گذاری و ارزیابی عملکرد دولت در کنترل فساد در کشور مورد نظر، از مهمترین عوامل در بحث ویزای استارت آپ می‌باشد. نرخ مصادره اموال در کانادا در چند سال اخیر همواره روی عدد یک بوده و ثابت بودن این چارت نشاندهنده آن است که عملاً بابت مصادره اموال در کانادا جای نگرانی وجود ندارد.

سرمایه گذاری در کانادا با استارتاپ

شاخص های اقتصادی تأثیر گذار برای سرمایه گذاری در کانادا

برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا مطالعه شاخص‌های اقتصادی مؤثر همچون نرخ تورم، نرخ بیکاری و تولید ناخالص داخلی (GDP) در آن کشور برای یک سرمایه‌گذار خارجی ضروری است. در نمودارهای زیر نرخ تورم، بیکاری و تولید ناخالص داخلی به ترتیب نشان از وضعیت اقتصادی مطلوب در کانادا دارد.

مهاجرت به کانادا با استارتاپ

نرخ بیکاری در کانادا نیز در سال‌های اخیر از روند افزایشی فاصله گرفته و رو به ثبات و پایداری است.

شاخص اقتصادی کانادا برای سرمایه گذاری

این نمودار نیز نشان از رشد بالای تولید ناخالص داخلی از سال 2016 تاکنون در کانادا می‌دهد.

برآورد هزینه استارتاپ کانادا

دسترسی به محتوا

خدمات مهاجرتی از طریق مشاورین باتجربه

تیم مشاوره ما بر اساس شرایط و تواناییها و انتظارات شما بهترین فرصت ها را برای شما فراهم میکند

  • با مناسبترین هزینه ، مجربترین مشاوران مهاجرتی را در اختیار خواهید داشت . تماس بگیرید و تفاوت را حس کنید.
گروه مهاجرتی 369

ارائه تمام خدمات مهاجرتی

ما انواع خدمات مهاجرتی که باعث می‌شود موفقیت شما بیشتر شود را ارائه می‌دهیم